LIFO®

LIFO® is een model dat inzicht geeft in persoonlijke ontwikkeling en succesvolle samenwerking. 

Als expert heb ik al vaak ondervonden dat LIFO® de juiste methode is om business coaching en individuele begeleiding te ondersteunen. Life Orientations is het kernwoord van deze methode die ontwikkeld werd door Dr. Allan Katcher en Dr. Stuart Atkins.

Gebrekkige communicatie is niet alleen een rem voor de groei van een bedrijf maar ook een reden tot stress bij werknemers. LIFO® is de sleutel om zakelijke successen te behalen op basis van persoonlijke ontwikkeling. Dit leidt tot inzicht in samenwerken waarbij professionele talenten optimaal benut worden. Communicatiedoelstellingen zullen enthousiast en met succes worden bereikt.

De werkbasis van de LIFO®-gedragsmethode steunt op een vragenlijst en 4 basisoriëntaties, die elk op een principe of levenshouding zijn gebaseerd. Er wordt onderzocht hoe mensen reageren en werken, enerzijds in gewone situaties en anderzijds bij stressvolle aangelegenheden. Bij de uitkomst ligt de focus niet op de normen en gewenste gedragingen, maar op de positieve kwaliteiten als basis om constructief gedrag op te bouwen.

LIFO® is een krachtige methode om op verscheidene domeinen in te zetten: communicatie, persoonlijk inzicht bij coaching, teambuilding, verkooptraining, selectie en aanwerving, plannen en uitvoeren van verandering, ontwikkeling van een leidinggevende stijl en het in kaart brengen van organisatieculturen en mogelijke problemen.

Coaching brengt inzicht en reikt de juiste verbindingsmiddelen aan, zodat het duidelijk wordt uit welke energiebronnen men kan putten en hoe men ze kan aanwenden, uitbreiden en ontwikkelen.

Jouw bedrijf zal inzien hoe alle capaciteiten ingezet kunnen worden om topresultaten te bereiken!

Vraag nu jouw LIFO®-profiel aan!

location_on Leefdaal mail_outline Ingrid.Smets@apluscoaching.net phone 0499 / 98.52.29 WhatsApp

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x