Ingrid Smets

Gecertifieerd coach voor bedrijven en individuen. Loopbaanbegeleider. Team en leiderschapscoach. Change Coach. Agile Coach en Certified Professional Scrum Master.

Gedreven in sales. Ik was 20 jaar actief in de farmaceutische industrie in de verkoopafdeling en als salesmanager. Nadien werkte ik 6 jaar als sales coach en sales manager in de chemische industrie.

Leider in, naar en van humaan kapitaal. Stilaan verschoof mijn interesse naar human resources en de menselijke kant van werken. Een coaching project opende voor mij een nieuwe wereld. Tijdens mijn exploratie van de coaching wereld besefte ik al vlug dat ik mij wou heroriënteren en besliste om als zelfstandig coach te gaan werken. Ik startte met loopbaanbegeleiding en outplacement. De voldoening hierbij was immens groot.

Ondernemer. Sinds 2015 ben ik zaakvoerder van A+ coaching met mijn eigen visie voor verandering en vooruitgang. Ik heb ruime ervaring als freelance change coach (Ahold Delhaize) en (agile) coach en facilitator (Ypto/NMBS).

Ondernemend in de bedrijfswereld. Ondertussen richt ik mij ook op trajecten binnen de bedrijfswereld. Als expert in leiderschap coaching, team coaching en change management is het mijn missie om bedrijven te begeleiden naar succes en werknemers meer bevlogenheid te laten vinden in hun werk. De kennismaking met de “agile way of working” zette mij aan om mijn certificaat als Scrum master/Agile coach te behalen. Via de “praktisch op weg naar teamleren” methode help ik teams en bedrijven zich te ontwikkelen naar agile werken.

Bevlogen. Een hands-on-aanpak typeert mij, evenals een bevlogen enthousiasme. Ik ben een geduldig luisterend oor en een empathische rots in de branding voor klanten. Georganiseerd en analytisch zijn ondersteunt mijn ambities voor resultaatgerichte prestaties.

Met A- coaching bied ik:

coördinatie en inspiratie voor bedrijven – met een plus!


Leefdaal
Ingrid.Smets@apluscoaching.net
T 0499 / 98.52.29
WhatsApp

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x